VOORSTELLINGEN

Hieronder vindt u de Wederzijds Genoegen-voorstellingen. Onze medewerkers komen graag naar uw locatie voor een interactieve en verbindende voorstelling, aangepast aan uw publiek, verwachtingen en locatie.

Voorstelling: Vertellingen

Image

Fred houdt van verhalen. Hij houdt ervan om ze te lezen, te schrijven, te verzamelen en vooral te vertellen.

Hij was straatperformer, vuurspuwer, jongleur, cliniclown en steltenloper. Maar als verteller is hij geboren of is het geworden aan de keukentafel, luisterend naar de grootouders, de vader, de nonkel…

Hij was tientallen keren te gast op het internationale vertelfestival in Alden Biesen maar vertelt ook in Nederland, Engeland, Ierland, Zweden en Denemarken.

Maar Fred is vooral actief in Vlaanderen. In een zaaltje, in een bos of ergens in een holle weg, samen met de eeuwige wind die rimpels trekt in het water…

Reserveer hier

Kostprijs:

  • 2x 40 minuten = 320 euro

Begeleiding: Fred Versonnen

* Er wordt steeds een forfaitaire onkost van 80 euro aangerekend voor vervoerskosten en eventuele materiaalkosten

** Wederzijds Genoegen is vrij van BTW volgens de ‘bijzondere vrijstellingsregeling voor kleine ondernemingen’.

Voorstelling: Vurige verhalen

Image

Wederzijds Genoegen biedt een avondvullend programma aan, waarbij de focus ligt op het vertellen van streekgebonden verhalen rond het kampvuur.

Dat is uiteraard niet alles, want naast een verhalenverteller mag je je ook verwachten aan een muzikant, een vurige circusact én een foodtruck met een drankje en een hapje voor iedereen. Jij kiest de locatie en steekt het vuur alvast aan, wij zorgen voor de rest.

Dit programma is bedoeld voor maximum 100 personen, omdat een unieke beleving centraal staat. Dit programma kan ‘op maat’ samengesteld worden, waardoor er ook met lokale partners kan samengewerkt worden.

Reserveer hier

Kostprijs:

    • Op aanvraag

    Begeleiding: Wederzijds Genoegen / Fonkelvogel vzw / Circus Paljasso / Foodtruck ‘le Bon Vinvant’

    ** Wederzijds Genoegen is vrij van BTW volgens de ‘bijzondere vrijstellingsregeling voor kleine ondernemingen’.