SPECIALLEKES

Door onze dagelijkse contacten met mensen en het vele maatwerk dat we afleveren, ontdekken we soms ideeën die dan een eigen leven gaan leiden. En die vooral ook leuk kunnen zijn voor iedereen. Dat zijn onze speciallekes.

Specialleke: Liedjesmakerij

... volgens Marcus

Image

‘Volgens Marcus’ is een liedjes-op-maatproject van Marco Lenaerts. Hij schrijft en componeert een lied op maat van een persoon, vereniging, dienst of gelegenheid.

‘Volgens Marcus’ kan ingeschakeld worden als songwriter voor een verenigingslied, een feestlied, het rusthuislied, een verjaardagslied voor een 100-jarige,…. Eerst komt Marco langs bij jullie om de sfeer op te snuiven. Ook heeft hij heel wat vraagjes, waarvan de antwoorden zullen verwerkt worden in het lied. Zo is elk lied uniek, en speciaal voor jullie!

Een liedje van Marco: André

Reserveer hier

Kostprijs:

  • Een afgewerkt liedje op maat (inclusief eenvoudige opname met zang/piano) = 420 euro

Begeleiding: Marco Lenaerts

* Er wordt steeds een forfaitaire onkost van 80 euro aangerekend voor vervoerskosten en eventuele materiaalkosten

** Wederzijds Genoegen is vrij van BTW volgens de ‘bijzondere vrijstellingsregeling voor kleine ondernemingen’.

Specialleke: Mixtape

Je eigen stem en radioshow

Image

Maak je eigen radioshow!

Want, heeft niet iedereen heerlijke herinneringen aan die keren dat we zelf een cassettebandje opnamen met eigen aankondigingen en zelfgekozen muziek? Nog leuker dan het bewaren van foto’s, is het bewaren van je stem. En dat is exact wat Wederzijds Genoegen vooropstelt met dit aanbod. We gaan op zoek naar de lievelingsliedjes van jullie gasten, deelnemers of bewoners. Zij zorgen voor mooie, grappige en ontroerende aankondigingen, wij plakken de gekozen liedjes ertussen en leveren een kant en klare, maar vooral unieke ‘radioshow’ aan, die eindeloos opnieuw kan beluisterd worden.

Je hebt twee mogelijkheden:

  • Zonder begeleiding: We sturen je een klein stappenplannetje waarmee je zelf aan de slag gaat: met je gsm of een ander opname-apparaat maak je zelf de opnames en stuur je ons de gesproken fragmenten door.
  • Met begeleiding: We komen tot bij jou om de opnames te doen.

Dit aanbod kan steeds aangepast worden naar jullie eigen wensen.

Reserveer hier

Kostprijs:

  • zonder begeleiding = 200 euro
  • met begeleiding = 320 euro + forfaitaire onkost van 80 euro voor vervoerskosten

Begeleiding: Jonas van Esch

** Wederzijds Genoegen is vrij van BTW volgens de ‘bijzondere vrijstellingsregeling voor kleine ondernemingen’.