PORTFOLIO

Op deze pagina willen we u graag een beeld geven van enkele recente realisaties van Wederzijds Genoegen. Ook geven we u graag een greep uit heel wat fijne recensies die we mochten ontvangen en zetten we een huidig project in de kijker. Deze pagina zal regelmatig bijgewerkt worden. Meer foto's en filmpjes kan je vinden op de Facebookpagina van Wederzijds Genoegen

Ga gerust zelf op zoek naar een project dat bij u past, of contacteer ons via info@wederzijdsgenoegen.be

Image
Het was eventjes anders dan anders...
Maar Wederzijds Genoegen ging de strijd aan tegen sociale deprivatie, en zocht voortdurend naar mogelijkheden. Vooral buiten en op veilige afstand.
We geven u graag in enkele beelden een impressie van het voorbije anderhalf jaar...
Image
ImageImageImageImage
Image
ImageImageImageImageImage
Image
Image
Image

Wederzijds Genoegen in de pers

ImageImageImage

Overzicht met links 'Wederzijds Genoegen in de pers' - 2020 - 2021

ImageImageImage

Enkele recensies...

"Met zijn accordeon slaagde Jonas van Esch van Wederzijds Genoegen erin om de harten van de zorggebruikers én personeelsleden te raken. Niet alleen het gevarieerde repertoire maar ook de manier waarop Jonas in contact weet te gaan met mensen (zelfs van op een afstand!) waren een echt geschenk in tijden van corona. We nodigen hem zeker opnieuw uit in onze voorziening voor mensen met een beperking. Een absolute aanrader!"

 

"Aanrader! Het was enorm fijn om Jonas van Wederzijds Genoegen te zien verschijnen bij onze grootouders met zijn accordeon! Zijn muziek, enthousiasme én de warme communicatie zorgden voor een geslaagd optreden! We konden vooraf onze voorkeur liedjes doorgeven, vragen stellen, kortom, het aanvragen en boeken verliep zeer vlot! Fluitje van een cent om dit concert cadeau te doen!
Jonas weet zijn publiek te raken en een warm gevoel te bezorgen met zijn muziek, onze grootouders zeggen dat ze dit concert nooit meer gaan vergeten!"

 

"Normaal hadden we nu een groot feest voor mijn grootvader zijn 90 Ste verjaardag maar dit kon door Corona helaas niet doorgaan. Ik wilde hem echter toch graag bedanken en in de bloemetjes zetten op deze speciale dag met dit coronaproof mini concert.
Het optreden was super. Mijn grootvader heeft er zo van genoten en wij ook. ❤️❤️    Het optreden was top georganiseerd en de ambiance zat er goed in. Zeker een aanrader.
Wederzijds Genoegen bedankt je was fantastisch"

 

"Het was een echte verrassing voor moeke die 70 werd. In deze tijden van 'afstand' konden we toch haar speciale verjaardag op een bijzondere manier vieren. Ze heeft er ontzettend van genoten!!
De service van Jonas is precies zoals die beschreven staat op de website. Alles erop en eraan en stipt op tijd. Een echte aanrader!
Nogmaals bedankt, Jonas, voor die onvergetelijke ervaring. Je hoort nog van ons!"

 

Meer reacties en reviews vind je HIER! 

Project in de kijker

Image

REPRISE brengt 120 jaar podiumkunsten in Haspengouw opnieuw tot leven. De unieke creaties en producties en ook de eigen adaptaties die doorheen de tijd op kleine en grote podia werden gebracht door de vele toneelgezelschappen, muziekverenigingen, revue- en cabaretgezelschappen, straattheaters, poppenspelers, circusartiesten en verhalenvertellers… maken deel uit van een nog onbekend stuk bewonerserfgoed van Haspengouw.

Erfgoed Haspengouw wil samen met Wederzijds Genoegen vzw en vele lokale en bovenlokale partners dit bijzondere cultureel erfgoed in kaart brengen, documenteren, grondig onderzoeken, duurzaam bewaren en opnieuw creatief tot leven brengen in een ‘reprise’. Lokale (erfgoed)verenigingen en podiumkunstenaars werken hiervoor samen in een participatief en co-creatief traject over grenzen van gemeenten en vrijetijdssectoren  heen om dit artistieke verleden te herwerken en op een eigentijdse manier voor een divers publiek te ontsluiten.

                                           Op deze plaatsen waren we actief het afgelopen jaar!

Image